Mitt liv

Skärmavbild 2021-05-18 kl. 20.07.18

Utmanande, utvecklande och alldeles, alldeles underbart!

Jag var ett sjukhusbarn som liten med följd av att jag blev väldigt blyg. Alltså väldigt blyg! Jag började också tidigt att skydda min familj och min omgivning från mina ”problem”, mina känslor och mina behov. Jag utvecklade en stor empati för andra och istället för att titta inåt var det så mycket lättare att titta på andra, känna in andra och hjälpa andra.

I tonåren kom både musiken och teatern in i mitt liv och jag fick tillgång till ett helt nytt språk och uttryck som frigjorde både mod och känslor där jag i olika rollspel fick utlopp för alla mina JAG. Där kunde jag känna mig själv och vågade ta plats. En blomma började växa och synas. Det var fantastisk, jag fick utlopp på scen för att kasta ut det jag kände men i en annan skepnad! Jag lärde mig också att sätta på mig en mask och skina som en sol fast jag egentligen kände något annat. Och en sol var jag, på många sätt och älskade att värma andra, trösta, och alltid finnas. Klok som en bok av all erfarenhet från allas historier men också från mina egna utmaningar.

Det var lätt för andra att komma till mig i förtroende. Mycket av det var säkert läkande för mig själv och jag lärde mig oerhört mycket om människor, deras innersta tankar och känslor. Och jag kände att jag verkligen gjorde skillnad för andra – mina råd och att och hur jag lyssnade. För jag är verkligen genuint intresserad av människor och deras livsöden. Eller bara i all enkelhet! Alla har något att berätta och jag älskar att lyssna!

Jag växte upp och blev en väldigt modig person som kastade mig in i än det ena än det andra. Hyfsat tilltufsad emellanåt men med massor av värdefull erfarenhet. Och där jag genom åren också tillåtit mig att vara lika generös mot mig själv, att vara ärlig både mot mig och min omgivning, att förstå att jag behöver vara hel fullt ut för att kunna hjälpa andra. Att våga be om hjälp har varit avgörande för mitt välmående och min utveckling.

Jag förstår att det inte är någon slump att jag är där jag är idag! Allt jag samlat på mig och hur tydligt det är att jag är precis där jag ska vara! Att få jobba med det jag gör och älskar. I min fulla kraft, hel och ren och att få fortsätta göra skillnad för människor!


0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!