Vi blir som vi umgås

Skärmavbild 2021-05-18 kl. 20.15.55

Jag skrev det nyss i en gruppchatt och tänkte till lite på vad jag egentligen skrev. Visst är det så att vi påverkas av vår omgivning. Ibland kan jag känna hur någon tar fram det där bästa i mig och ibland kan jag känna det motsatta, eller iaf att det vare sig gjorde till eller från.
Sen är det såklart så, att alla möten med andra människor inte ska mätas i någon form av nivå eller inte. Isf är det väl ingen som vågar umgås med mig efter det här inlägget.
Så, hur ofta tänker du på just det här... Jag blir som jag umgås?
Om du umgås med någon som enbart kritiserar dig och är negativ är det lätt hänt att du nedvärderar dig själv till slut, men om du istället umgås med någon som ser det vackra i dig kommer det ha en positiv effekt på din syn på dig själv…
Utmanas du intellektuellt och emotionellt kommer du utveckla de här sidorna hos dig själv till nya nivåer.


0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!