Våra Program

Coaching
Upptäck din fulla kraft

I det här programmet kommer du bl a nå ökad självinsikt, ökat självförtroende och ökad självkänsla. Genom programmet kommer du upptäcka din fulla kraft och potential. Du kommer även göra en kraftfull förflyttning från nuläge till önskat läge.

Läs mer här
photo-1422205512921-12dac7b3b603
Stressreducering

genom mentalträning. Vi arbetar med att deltagarna ska nå ökad självinsikt, ökat självförtroende och ökad självkänsla. De kommer få förutsättningar för att komma tillbaka till arbetslivet på ett hållbart sätt. Vi arbetar med acceptans, utan prestation och mindfullness.

Läs mer här
Teamglädje
Kraftfullt ledarskap

I det här programmet kommer du utveckla ditt ledarskap till att bli mer hållbart, både för dig som ledare och för dina medarbetare. Genom ett kärleksfullt förhållningssätt utvecklas ditt ledarskap till att medarbetarna blir medansvariga och driver sig själva framåt.

Läsa mer här
photo-1469571486292-0ba58a3f068b
Kulturförändring

"Culture eats strategy for breakfast" - Peter Drucker
Kulturen sitter ofta i väggarna och påverkar välmående och därmed resultaten. Här arbetar vi med att genomföra er önskade kulturförändring genom att på djupet undersöker nuläge för att hållbart föra teamet mot ett önskat läge.