Upptäck din fulla kraft

I det här programet kommer du bl a nå ökad självinsikt, ökad självförtroende och ökad självkänsla. Genom programmet upptäcker du din fulla kraft och potential. Du kommer även göra en kraftfull förflyttning från nuläge till önskat läge. 

Genom delaktighet i övningar och interaktion med de andra deltagarna kommer vi på ett kraftfullare sätt nå vår fulla potential. När vi själva upplever och deltar förankras våra insikter djupare i vårt undermedvetna och en hållbar förändring träder i kraft.  

Våra känslor är den enskilt största faktor som bär oss genom livet, får oss göra det vi gör och lär oss de viktigaste läxorna. När vi lär oss någonting på enbart intellektuell nivå tenderar vi att glömma bort det efter en tid, men när en emotionell komponent adderas till inlärningsprocessen skapar det ett avtryck som består genom hela livet. Det är med den vetskapen vi jobbar med gruppen.

Programmet ger dig:

  • Ökat självförtroende
  • Ökad självinsikt
  • Ökad självkänsla
  • Ökad självtillit

 • Tillgång till din fulla kraft
 • Tillgång till dina fulla potential
 • Förflyttning från nuläge till önskat läge
 • Mod att leva ditt liv fullt ut

Programmet innehåller

Via Zoom 90 minuter varje vecka

Vi kommer i grupp ha övningar, olika workshops, delningar, gruppcoachning och mycket mer. 

Gemensam Facebookgrupp

Under programmets gång har vi en gemensam Facebookgrupp. Den är till för att vi ska serva er, säkerställa att ni inte fastnar och för att ni ska kunna dela med varandra.

Kraftretreat

Under två hela dagar tillsammans (digitalt) går vi ännu djupare i vår kraft. 

Utbildningsmaterial och övningar

Mellan tillfällena vi ses kommer du få utmanande och utvecklande övningar, utbildningsmaterial och annat via vår programplattform.

Hypnosterapi

Under programmets gång kommer du även träffa Alexander Herold som är hypnosterapeut. Detta för att frigöra blockeringar och göra dig mer fri.

Garanti

Du kommer nå ökad självinsikt och självkänsla. Ökad medvetenhet om dig själv och din relation till andra. Du kommer nå insikt om din fulla potential och kraft. Om inte coachar vi dig en månad till.

Låt oss pratas vid